Mind & Soul business
Praktijk voor Coaching, Counseling en Reiki
Coaching Loosduinen
  Home

Wat is coaching?

Coaching is een resultaatgerichte manier van begeleiden van mensen die graag een gezonde balans willen vinden in hun leven en vastgestelde doelen willen behalen.

Onder begeleiding van een coach ga je bekijken wat je graag wilt bereiken en welke gereedschappen je nodig hebt om daar te komen. Door middel van gesprekken gaan we samen kijken wat je graag zou willen en stellen we je doel vast.

Wat doet een coach?

De coach begeleidt en ondersteunt je bij:

  • Het vaststellen van je uiteindelijke doel
  • Het uitstippelen van het pad naar dat doel
  • Het opruimen van de belemmeringen die je tegenhouden om je doel te bereiken
  • Het aanpassen van de route naar je doel als dat nodig is

Voor wie en wanneer?

Voor als je meer uit je leven wilt halen dan je nu doet! Voor als je het gevoel hebt dat je leven een sleur begint te worden en je op zoek bent naar nieuwe uitdagingen! Voor als je op het punt staat een grote verandering in je leven aan te brengen! Een coach helpt je door die stressvolle situatie heen.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan pensionering, een nieuwe baan, kinderen, partner, bij verliezen, reorganisatie en nog veel meer.

Wat levert coaching op?

Na een coaching traject heb je meer zicht op jezelf, je talenten en kwaliteiten, je eventuele belemmerende gedachten, je gedragspatronen en op je wensen. Je bent in staat om vanuit de verkregen inzichten keuzes te maken en een richting te kiezen. De ervaring leert dat je na een traject anders in het leven staat en bewuster met keuzes omgaat.

©Mind & Soul business
zonder uitdrukkelijke toestemming mag van deze website niets worden overgenomen